(+385) 095 512 9742
0proizvod(i)

Nemate proizvoda u košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kako kupovati u internet trgovini Veliki odmor?

Nakon što na stranici trgovine odaberete željene proizvode potrebno je unijeti osobne podatke vezane za mjesto dostave te kontakt. Nakon ovih nekoliko jednostavnih koraka primit ćete našu povratnu informaciju te daljnje informacije vezane za samu dostavu Vaših proizvoda.

Plaćanje se vrši isključivo po primitku (gotovina), nakon što ste provjerili kompletnu narudžbu. Posebno Vas molimo da svoju narudžbu te sve proizvode provjerite prilikom preuzimanja dostave pred dostavljačem jer se naknadne reklamacije neće uvažavati. Proizvodi koji zahtijevaju čuvanje u kontroliranim uvjetima, poput smrznutih te svježih proizvoda, transportiraju se u posebnim prijenosnim hladnjacima kako bi do Vašeg doma proizvod stigao svjež.


Kupovina putem internet trgovine Veliki odmor, dostupna je svima, kako privatnim korisnicima tako i tvrtkama za koja je moguće izdati R1 račun. Osim lokalnih narudžbi, dostupni smo i svim drugim korisnicima diljem Hrvatske, koji će u tom slučaju svoju narudžbu zaprimati posredstvom drugih postojećih poštanskih službi. S obzirom na to da takav način dostave ne garantira kontrolirane uvjete transporta, svježe i smrznute proizvode u tom slučaju nismo u mogućnosti dostavljati.

Osječka dostava

OSJEČKA PICKUP Dostava

U suradnji s Osječkim taxijem, izvršena narudžba na Vaša vrata stiže u najkraćem mogućem roku!

Dostupnost svakog proizvoda možete provjeriti ulaskom u sam proizvod. Ukoliko je dostupnost "u zalihi" proizvod će Vam se dostaviti u najkraćem mogućem roku. Proizvod kojemu je dostupnost "na upit" dostavit će se unutar 48 sati.

Korištenjem usluge OSJEČKA PICKUP dostava, kupcu će se naplatiti i PVC ambalaža u iznosu od 0,70 kn po komadu.

Proces dostave:

  •  Registracija na internet stranici veliki-odmor.hr
  •  Predaja narudžbe
  •  Potvrda narudžbe putem elektroničke pošte
  •  Pakiranje narudžbe u trgovini
  •  Obavijest centrali Osječkog Taxija o dostavi
  •  Osječki Taxi preuzima robu iz trgovine
  •  SMS obavijest Osječkog Taxija o dolasku na Vašu adresu
  •  Poziv Osječkog Taxija u svrhe dogovora o načinu dostave

Pri preuzimanju narudžbe kupac dobiva dva računa. Prvi račun izdaje Veliki odmor d.o.o. s kompletnim popisom narudžbe, a drugi račun izdaje Osječki taxi ovisno o mjestu i načinu dostave koje korisnik dogovara putem telefonskog poziva s odgovornim taksistom.

 

 

NAČIN DOSTAVE:

OSJEČKA PICKUP dostava - Naručenu robu dostavlja Osječki taxi na dogovoreno adresu, a kupac dolazi pred vozilo Osječkog taxia preuzeti robu.

Osobe koje nisu fizički u mogućnosti preuzeti robu (invalidi ili drugi zdravstveni problem) imati će posebne pogodnosti.

Svaka osoba koja bude koristila posebne pogodnosti kontaktirati će nas telefonski kako bi dogovorili način dostave na broj 095 512 9742 ili e-mail info@veliki-odmor.hr

 

 


DPD Dostava

DPD Croatia d.o.o. dio je DPD grupe koja broji oko 68.000 stručnjaka za profesionalni transport te dostavu. Prema podatcima, DPD grupa isporuči više od 4,8 milijuna paketa dnevno, u više od 230 zemalja diljem svijeta. Vizija je grupe, izgraditi čvršće veze s kupcima jer je to ono što svaku isporuku čini posebnom. Svaki paket, svaka osoba i svaki odnos, važan su dio poslovanja.

UVJETI DOSTAVE:

Pokvarljivu robu koja ima određen temperaturni režim te staklene boce piva nije moguće dostaviti posredstvom DPD-a. Cijena dostave se određuje naknadno, a ovisno o težini i veličini pojedinog paketa.

Do 5 kg = 42 kn

Od 5 kg do 15 kg = 55 kn

Od 15 kg do 30 kg = 70 kn

Paketi manje težine i dimenzija mogu se poslati zračnim kuvertama kako bi cijena dostave bila povoljnija za Vas. U tome slučaju izdajemo transakcijski račun i nakon primljene uplate šaljemo paket putem pošte.

Ukoliko naručeni paket prelazi 30 kg, cijena dostave će se računati kao za 2 paketa. Ukoliko želite da se Vaša narudžba pošalje nekom drugom prijevozničkom kućom, kontaktirajte nas.

DPD je uveo novi način dostave INA pick up, što znači da svoju narudžbu možete preuzeti u većini INA poslovnica na prostoru čitave Hrvatske, uz prethodnu napomenu u kojoj poslovnici želite ispostavu paketa. U tome slučaju, plaćanje se vrši u INA poslovnici, a Vaš paket je dostupan za preuzimanje u roku 7 dana od dospijeća.

PREDNOSTI:

• Predict – predviđeno vrijeme dostave unutar jednog sata
• Follow My Parcel – portal za redirekciju paketa
• Pickup lokacije – preuzimanje paketa na više od 420 lokacija diljem Hrvatske
• Automatsko osiguranje svih paketa u iznosu od 520,00 EUR (u protuvrijednosti u kunama)
• Plaćanje kreditnim karticama (Visa, Mastercard, Maestro)
• Live tracking - online praćenje paketa (www.dpd.hr)
• Besplatna online rješenja za ispis paketnih oznaka
• Tri pokušaja dostave paketa uključena u cijenu.