Cart0Item(s)

Nemate proizvoda u košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kako kupovati u internet trgovini Veliki odmor?

Nakon što na stranici trgovine odaberete željene proizvode potrebno je unijeti osobne podatke vezane za mjesto dostave te kontakt. Nakon ovih nekoliko jednostavnih koraka primit ćete našu povratnu informaciju te daljnje informacije vezane za samu dostavu Vaših proizvoda.

Plaćanje se vrši isključivo po primitku (gotovina,kartica), nakon što ste provjerili kompletnu narudžbu. Posebno Vas molimo da svoju narudžbu te sve proizvode provjerite prilikom preuzimanja dostave pred dostavljačem jer se naknadne reklamacije neće uvažavati. Proizvodi koji zahtijevaju čuvanje u kontroliranim uvjetima, poput smrznutih te svježih proizvoda, transportiraju se u posebnim prijenosnim hladnjacima kako bi do Vašeg doma proizvod stigao svjež.


Kupovina putem internet trgovine Veliki odmor, dostupna je svima, kako privatnim korisnicima tako i tvrtkama za koja je moguće izdati R1 račun. Osim lokalnih narudžbi, dostupni smo i svim drugim korisnicima diljem Hrvatske, koji će u tom slučaju svoju narudžbu zaprimati posredstvom drugih postojećih poštanskih službi. S obzirom na to da takav način dostave ne garantira kontrolirane uvjete transporta, svježe i smrznute proizvode u tom slučaju nismo u mogućnosti dostavljati.

Od 23. ožujka, sve do daljnjega,  važeće su sljedeće odredbe o načinu poslovanja internet trgovine Veliki odmor:

Dostava će se vršiti prema posebnim uputama i mjerama zaštite, a u skladu s odlukom Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu:

1)            Djelatnici trgovine (dostavljači  te djelatnik koji pakira robu i izdaje račun) pri svakoj će dostavi koristiti jednokratne rukavice i respirator/masku (stupanj zaštite najmanje FFP2). Sav naveden pribor je jednokratan te se prilikom skidanja odbacuje u cijelosti zbog potencijalne kontaminacije prstima ruke, stoga će ih djelatnik nositi tijekom čitavog radnog vremena.

2)            Preporuka je da i svaki korisnik koristi opisan pribor.

3)            Preporuka je plaćanje gotovinom svesti na minimum te češće koristiti plaćanje karticama pri čemu će se POS uređaj dezinficirati nakon svakog kontakta.

4)            Preporuka je držati razmak od jednog metra najmanje, što je izvedivo, a na taj je način kontakt djelatnika te krajnjeg korisnika sveden na minimum.

Kupci koji se nalaze u samoizolaciji, a o čemu je svaka osoba dužna prethodno informirati i upozoriti, također će moći izvršiti narudžbu,ali transakcijskim putem, što znači da će robu dobiti dan nakon što izvrše narudžbu i plate račun. Na taj način djelatnik ne dolazi u kontakt s kupcem, a kupca njegova narudžba čeka ispred vrata. Molimo sve osobe koje su pod mjerama izolacije da nas o tome kontaktiraju telefonski.

Odluka o uvjetima poslovanja donesena je kao mjera prevencije širenja epidemije korona virusom te kako bi se zaštitilo zdravlje i sigurnost svih korisnika, kao i zaposlenika trgovine.

 

Zbog nastale situacije epidemije te preopterećenosti i mogućnosti, dnevna dostava namirnica vrši se ISKLJUČIVO NA PODRUČJU GRADA OSIJEKA I OKOLICE. Molimo stanovnike drugih mjesta i regija da ne vrše zahtjev za narudžbu jer trenutno dostava na dalje relacije nije moguća, a privremeno se obustavlja i mogućnost DPD dostave. Zahvaljujemo se na razumijevanju!

 

Narudžbu je moguće izvršiti  i telefonskim putem, svakoga dana od 12.00 do 16.00 sati, na broj 095 512 9742. Plaćanje je moguće gotovinom ili karticom, a vrši se pri preuzimanju narudžbe prema posebnim uputama i preventivnim mjerama.

U suradnji s Osječkim taxijem, izvršena narudžba na Vaša vrata stiže u najkraćem mogućem roku! 

Pri preuzimanju narudžbe dobivate 2 računa. Prvi račun Velikog odmora od robe koje ste naručili, a drugi račun Osječki Taxi ovisno o Vašoj lokaciji. Nakon 5 km cijena 3,5 kn/km.

 

DOSTAVA OSJEČKI TAXI

1. Osijek (5 km) - 15,00kn

2. Antunovac, Bilje, Nova Tenja, Višnjevac - 30,00kn

3. Novi Čepin, Josipovac, Staro Tenja - 37,50kn

Ukoliko Vaše mjesto nije na popisu provjerit cijenu možete pozivom centrali Osječkog taxia 031/200-200.

.

Minimalni iznos narudžbe za Osijek 150,00 kuna.