Cart0Item(s)

Nemate proizvoda u košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

Najčešća pitanja i odgovori

Kako obaviti kupovinu u internet trgovini Veliki odmor?

Nakon posjete stranice www.veliki-odmor.hr za nastavak kupovine potrebno je izvršiti registraciju. Nakon prijave te pregleda asortimana podijeljenog u nekoliko osnovnih kategorija, potrebno je dodati željene proizvode u košaricu te predati narudžbu.

Što je potrebno za registraciju?

Za stvaranje vlastitog računa potrebno je unijeti osnovne podatke (ime i prezime, telefon i adresa). Nakon ispunjavanja podataka te kreiranja računa slijedi obavijest te potvrda o kreiranom računu.

Podatci se koriste isključivo za svrhe izvršavanja dostave, Vaš kontakt koristimo kako bismo Vas obavijestili o vremenu dostave te ponekad kako bismo Vas kontaktirali te predložili zamjenu ukoliko u ponudi nedostaje nešto s Vašega popisa.

 

Kakav je proces narudžbe i dostave?

Nakon što kupac preda narudžbu na stranici trgovine, slijedi povratna informacija te putem e-pošte kupac dobiva predračun. Narudžba se zatim obrađuje i izvršava a ukoliko nastanu pitanja u vezi narudžbe ili potencijalne promjene iste kupac je obaviješten putem poziva. Kada je narudžba spremna za dostavu kontaktira se centrala Osječkoga taksija koji istu zatim preuzima i odvozi na adresu.

 

Na koji način se vrši dostava?

Osječki taksi preuzima narudžbu i telefonski kontaktira kupca da je uskoro na dogovorenoj adresi.  Kupac preuzima narudžbu i dobiva 2 računa (jedan izdaje Veliki odmor za narudžbu, a drugi izdaje Osječki taksi za uslugu dostave). Molimo sve kupce da pri preuzimanju narudžbe pregledaju istu pred dostavljačem jer se naknadne reklamacije neće uvažavati.  

 

Je li moguće promijeniti adresu dostave?

Adresu dostave moguće je promijeniti na način da se to napomene taksi službi kada Vam uputi poziv o dolasku narudžbe na adresu.

 

Koje su cijene dostave?

Cijena dostave određena je isključivo lokacijom dostave. Početna cijena za 5 km u Osijeku iznosi 15 kn, svaki dodatni kilometar iznosi dodatnih 3,5 kn, a krajnji iznos dostave za pojedinu lokaciju moguće je provjeriti  pozivom u centralu Osječkoga taksija na 031/200-200.

 

Koji su načini plaćanja?

Plaćanje se vrši  pri preuzimanju narudžbe, a vozaču Osječkog taksija. Plaćanje računa za Veliki odmor d.o.o. moguće je gotovinom, karticom ili internet bankarstvom, dok se plaćanje usluge dostave vrši isključivo gotovinom.